Storvildtsjægeren vender tilbage….

IMAG0375Har noteret mig at der igen er billige vildkamera på tilbud. De to jeg har tilbage(efter at have smidt et væk) tager glimrende billeder når man tager prisen på kameraet i betragtning. Og indtil videre lever jeg fint med at flytte de to kameraer rundt på terrænet og se hvad der sker forskellige steder.

IMAG0217

Som det kan ses var der uventede gæster allerede 20/8. I foråret gik der jo ubekræftede rygter om kronvildt på terrænet der ligger i Nordsjælland. ( http://jagtbloggen.dk/2015/04/10/storvildtsjaeger/ ) og nu har jeg ikke bare bevis fra vildtkamera, jeg har også set dem selv.

IMAG0376

Læg mærke til hvad der kigger frem i venstre side af billedet. Nedenfor er et billede af råvildt på samme afstand, blot til sammenligning. Og yderligere nedenfor en linselus der åbenbart fouragerede i drængrøften lige under kameraet…

Desværre har kameraet ikke taget billeder efter 11/9. Men jeg krydse mine små buttede fingre for at rudelen bliver omkring terrænet fremefter…Tror nu ikke jeg har tænkt mig at forsøge at nedlægge noget, dels skal der jo en frysecontainer til 🙂 dels kunne det være sjovt at have en bestand der kunne vokse sig større.

IMAG0511

IMAG0570

IMAG0363

Dette indlæg blev udgivet i Behandling af vildt, Jagt, Kronvildt, Nydning, Råvildt, Uncategorized og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *