Fotosafari

Efter at have haft held til at nedlægge en perfekt buk allerede på premieredagen har jeg været tilbageholdende med at nedlægge flere. Jeg har heller ikke været så meget på jagt som jeg nok ville have været såfremt jeg endnu ikke havde haft heldet med mig.

Godmorgen

Godmorgen

Jeg har så til gengæld sørget for at have kameraet med når jeg så endeligt tog ud. Tanken har været kun at afskyde mindre bukke, altså dyr hvis gener ikke nødvendigvis bør føres videre. De bukke er jeg så ikke stødt på 🙂 Jeg har dog haft nogle dejlige morgener med flot lys..

IMAG0709Så foreløbig ikke nogen små bukke… Til gengæld masser af råer. Efter jeg er begyndt at slå stierne regelmæssigt støder jeg oftere på råvildt der ligger og hviler i det korte græs. På nedenstående billede er der en rå der har lagt sig i morgensolen og nyder tilværelsen.

Nydningen

Nydningen

Det lykkedes også at møde nedenstående herre. Jeg havde faktisk ikke set ham før jeg blev opmærksom på et træ hvis ene gren rystede og svingede i den ellers vindstille morgen. Det var en fin buk der gik og spiste. Jeg forsøgte selvfølgelig at snige mig tættere på, om ikke andet så for at få et godt billede…. Den fik efter 5 minutter øje på mig og løb igennem marken så kun opsatsen var synlig. På vej væk kunne den dog ikke dy sig for lige at stoppe og kigge til mig igen…

IMG_5942 IMG_5939

 

Dette indlæg blev udgivet i Bukkejagt, Jagt, Nydning, Råvildt og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *