Jeg er klar ! Knæk og bræk…

I år føler jeg mig vel forberedt til bukkejagten. Jeg har haft god tid  og det eneste jeg mangler er at ligge grejet frem så det er klart til i morgen tidlig.

IMAG0599

Alle stier er ryddet pænt, løse grene og blade er fejet væk og der er klippet lidt af, i det omfang det er nødvendigt. Skydestigernes beskaffenhed er kontrolleret så der ikke sker uheld eller sammenbrud. Riflen er indskudt og der har været tid til besøg på skydebanen til almindelig træning.

Det eneste der mangler er endnu en kontrol af grejet samt at ligge alle tingene parat så jeg kan stå op klokken 03.30 og tage af sted. Vejret ser nogenlunde ud, så længe det ikke regner voldsomt eller blæser meget er det til at holde ud.

IMAG0600

Har brugt lidt tid på at tænke over hvad jeg skal stille op med den buk der går og skraber lige under skydestigen. ( http://www.raavildt.dk/database/biologi/49-duftkirtler ) Jeg kan se at der flere steder på terrænet er skrabet og fejet, mere end jeg synes jeg har set de andre år. Og der er altså en buk der har valgt at hævde sit territorie lige under skydestigen. Spændende om den kommer forbi!

IMAG0601  IMAG0602

Dette indlæg blev udgivet i Bukkejagt, Jagt, Jagt. Skydestige, Råvildt og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *