Cat-walk

En tidlig morgen var der lagt tid ind til en pürsch. Denne gang bevæbnet med kamera istedet for riffel.

Man kan kun blive glad af sådan en morgen!

Man kan kun blive glad af sådan en morgen!

Pürschen skulle vise sig at være en god ide, en veritabel catwalk af modeller var til stede. Må dog nok sande jeg skal investere i en større telelinse, eller bare blive bedre til at snige mig tættere på.  En del af mit snigeri blev dog også ødelagt af luftens helte, der, da de fik øje på mig, lettede fra deres rast på marken og med højlydt skræpperi fik luftrummet til at lyde som Ikea på en lørdag formiddag.

IMG_5821

Dette luftens selvbestaltede vagtværn sørgede selvfølgeligt også for at cirkle hen over markerne et par gange for lige at gøre ALLE opmærksom på den let korpulente camouflageklædte gentleman med kameraet…Det virkede som om de vidste jeg var ubevæbnet.

G4S i nærbillede

G4S i nærbillede

Inden mødet med naturens svar på G4S var det lykkedes at få et par gode billeder, blandt andet nedenstående. Der er svært at sige hvem der blev mest overrasket. Men der var dog trods alt ikke mere panik end at der blev stillet op til fotosession.


IMG_5849

Efter at være blevet afsløret lagde jeg mig i morgensolen i kanten af marken og kiggede på disse tre eksemplarer der godt havde øje på mig, men efter lidt panik besluttede sig for jeg nok ikke udgjorde nogen trussel. Så jeg kunne lige og nærstudere dem en halv time tid. Meget hyggeligt. Jeg så ingen bukke den morgen, dejlig at de ses på billederne fra vildtkameraer så man ved de er der.

Vild flugt...

Vild flugt…

IMG_5880

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Nydning, Råvildt og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *