Efterårsjagterne 2014

En dag sidst i oktober var jeg så heldig at være inviteret til den årlige jagt hos Landmand Dan. Det er altid hyggeligt at være på jagt derude, og så er der jo “den sikre såt” når dagens strabadser er overstået. Der er god stemning og hyggeligt samvær. Og i år lærte jeg at spille whist!

Frem over markerne!

Frem over markerne!

Det blev en fin dag med et godt udbytte. Vi startede som sædvanligt dagens med andejagt i en gammel grusgrav. Altid rigeligt med ænder, der blev leveret en del. Jeg havde taget Halo med for at se om hun mon var vokset lidt med opgaven og blevet bedre til apporteringsarbejde (og mere arbejdsvillig) Det var hun ikke 🙂 En and blev skudt og sejlede pænt ned i søen. Den svømmede ind under lidt buskads 5-6 meter ude i søen. Jeg sendte Halo ud efter den, igen røg hun direkte frem til anden på min anvisning, kiggede lidt på den og vendte så om igen UDEN and 🙁  Det går bare ikke. Den stakkels ikke-jagt hund kom også senere i karambolage med et el-hegn, først på vej over hegnet, og så på vej tilbage i vild flugt. En traumatisk dag for Halo…

IMAG0011

Midt i november holder vi så den efterhånden årlige jagt på det revir hvor jeg har lov at gå på jagt. Vi startede med andetræk og drev derefter en mindre mose. Her gemte Mikkel Ræv sig inde og da han forsøgte at smutte uset blev han nedlagt at et flot skud.

IMAG0014

Der brækkes råvildt og kommes med gode råd….

Det efterfølgende haretramp resulterede i en hare nedlagt i et rigtigt godt skud, og de sidste remiser gemte på råvildt. Her blev der nedlagt en rå.

Paraden, i år for første gang med vildt...!

Paraden, i år for første gang med vildt…!

Altid en hyggelig begivenhed, i år dog blev dog gjort endnu bedre af at der for første gang var udbytte. Der blev leveret ræv, hare og råvildt, så det må siges at være en succes. Efterfølgende en hyggelig frokost med kortspil …

To hyggelige jagter, selv om jeg har stor glæde i at gå alene på jagt må jeg også indrømme det er vældigt hyggeligt at være sammen om en dejlig jagtdag.

Dette indlæg blev udgivet i Apporttræning, Behandling af vildt, Hundetræning, Jagt, Nydning, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *