Snapshot…

Jeg har investeret en del af min rørlige formue i et vildtkamera! Det er indkøbt i ALDI for den rørende sum af 699,00. Der er tale om dette kamera : http://www.supra-electronics.com/popups/Maginon_WK-2_popup_dk/index.php og jeg må sige at man, efter min mening, får fuld valuta for pengene. Nemt set-up, nemt at betjene og ganske rimelige billeder.

Canis Crassus

Canis Crassus

I først omgang har kameraet hjulpet med at find ud af havd der foregik omkring rævefælden, og hvorfor fælden tit var udløst uden at der var gået noget dyr i fælden. Det viste sig at være gårdens hvide labrador der ihærdigt forsøgte at få fat i de velduftende ting i fælden 🙂 Som det ses på billederne har Mikkel også været forbi ved flere lejligheder. Ræven er dog ikke så fotogen som hunden.

Lupus Lupus

Vulpes Vulpes

Der er et hav af indstillingsmuligheder på kameraet og man må prøve sig frem til hvad der fungerer bedst. Fælden er lukket nu da rævene begynder at få hvalpe. I stedet flyttes kameraet rundt på reviret for at se “hvad der sker”.

Lille smule overrasket ræv

Lille smule overrasket ræv

I øjeblikket sidder det ved en fodertønde for at registrere aktiviteten der. Der er et godt værktøj til at kunne danne sig et overblik over hvad der foregår på reviret når ens tid er knap og man ikke er derude så tit.

Placering af kamera

Placering af kamera

 

2014-03-12 09.49.42-4

 

Dette indlæg blev udgivet i Fældefangst, Jagt, Jagt. Skydestige, Rævejagt, Udstyr og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *