Status

Et tilbageblik på denne sæson giver en udbyttestatistik på 0. … 🙂 Godt for dyrene, lidt kedeligt for jægeren. Jeg synes sæsonen har været præget af rigtigt dårligt jagtvejr og manglede tid fra min side. Så selv om der er blevet til en del ture, synes jeg at det har været en halvsløj sæson.. Men så er der jo basis for forbedringer…

Smuk morgen

Smuk morgen

 

Der har dog været solfyldte morgener med frostsprød jord, men der har godt nok været langt imellem. Strid blæst, slagregn, slud og mudder. Det summer det vist meget godt op. Heller ikke den årlige fællesjagt gav udbytte, dog var der væsentligt mere vildt end sædvanligt, der var (og heldigvis for det) bare forsigtige skytter og halvdårlige skudchancer. Men en hyggelig dag !

Den årlige fællesjagt!

Den årlige fællesjagt!

 

Af forbedringer på reviret kan der nævnes flere fodertønder ( er gået over til 60 liters tønder, de er nemmere at håndtere ) og så er der blevet skåret en del ned omkring søen. Håbet er at det vil give mere lys og blæst og dermed færre alger.

Kig ned mod søen.

Kig ned mod søen.

 

Samtidig har efterårets storme lagt en del ned i plantagen og dermed givet lidt mere lys. Der venter endnu en del projekter for at optimere terrænet, mere om det senere…

Tåget fugtigkold morgen på anstand efter ræv.

Tåget fugtigkold morgen på anstand efter ræv.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Jagt og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *