Debut……

Ikke på jagt som sådan, men i weekenden blev der for første gang afholdt fællesjagt på det område hvor jeg har fået lov at gå på jagt. Jagten var den første, men det er meningen at den forhåbentlig skal blive en del af en god tradition hvor der afholdes en årlig fællesjagt på arealet.

Ud over de 14 Ha havde vi “lånt” cirka 35 Ha til lejligheden. Det meste var dog marker men med en hel del gode brakstriber og remiser. Så der var basis for en fornuftig gåtur for de 8 mand vi var.

Vi mødtes til morgenmad kl. 09.00. Derefter ud til 1. såt der egentlig var tiltænkt at være det andehul jeg tidligere har omtalt her på bloggen. Det sprang vi over da der ikke har vist sig en eneste and…Så vi drev adskillige såter og skiftedes til at være skytter. Dem uden hunde var dog skytter under hele seancen.

Vi havde en dejlig dag med temmeligt fornuftigt vejr. Det eneste minus ved selv jagten var dog fraværet af vildt ! Vi så tre stykker råvildt, tre harer og en bekkasin. Intet af det blev leveret.

Højt til himlen og langt mellem vildtet på den store mark…

Det manglende fuglevildt blev til dels tilskrevet Mikkel Rævs “hærgen” i plantagen, dels at området i mange år har ligget hen uden decideret pasning med jagt for øje…Begge dele bliver der ændret på, mere om det i senere indlæg.

Halo gjorde en nogenlunde figur, kraftigt ansporet af undertegnede gik det nogenlunde med af søge marker og remiser af. Hun har dog stadig ikke det helt store “drive” på vildt

Den dejlige dag blev sluttet af med Boeuf Stroganoff med kartoffelmos, god øl samt kortspil. Der blev dog ikke spillet jydewhist 🙂 som medarrangør havde jeg opnået en smule indflydelse og vi sad og spillede Uno hele aftenen. Der kan selv jeg være med!

 

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Nydning og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *