Sæsonstart….

for hundetræning vel at mærke …

Men jagtsæsonen starter jo også på lørdag, det bliver spændende. Regner dog med jeg skal på fisketur i stedet hvis vejret arter sig..

Halo og jeg er startet til en ny omgang træning hos Rolf Andersen. ( http://www.bricksite.com/rolfandersen/velkommen )   For mit  vedkommende vil jeg være tilfreds med hvis Halo og jeg kan bestå apporteringsprøven i år, så må vi stile højere næste år.

Det er godt at komme igang igen, man kan altid presse sig selv og hunden lidt hårdere når der er tilskuere og vejledning. På den måde bliver det meget tydeligere hvor der er plads til forbedring.

Søndagens træning bød på en fremadsendelse med dirigering til siden. I sidedirigering skulle hunden cirka 30 meter ind for at finde dummy. Har var det ret tydeligt at Halo og jeg ikke havde trænet de “dybe” sidedirigeringer nok. Så det “roder” vi med i øjeblikket.

En anden deltager laver fremadsendelse, Rolf A. skimtes på den anden side af søen.

Vi lavede også en fremadsendelse hen over en sø, op på land igen. Jeg kunne fornemme på Halo at det var cool at lave noget seriøst igen, og jeg synes også det er rart at være igang… Eneste minus var vejret, vi fik en kæmpemæssig byge så man var fuldstændig gennemblødt..øv..

Dette indlæg blev udgivet i Apporttræning, Hundetræning, Jagt, Rolf Andersen og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *