Det moderlige hav (hagl?)

Her i sommerheden 🙂 lykkedes det at komme på skydebanen igen mellem tordenbygerne… Det er som altid hyggeligt og jeg kan kun anbefale folk at aflægge et besøg. Der er due-matic anlæg (Man kan låne gæstekort) og en sjov jæger-trap. Ud over det ligger banen rigtigt smukt..

Efter regn kommer sol..det holdt stik denne dag …

Svoger Nikolaj har med flid og hårdt arbejde fået vores båd sejlklar. Vi har sammen købt en 18 fods alu-jolle med en 60 heste Mercury motor. Slidt og godt brugt, men i høj grad anvendelig til fiskeri med både stang og net, og forhåbentlig også til havjagt. Motor og trailer er blevet renoveret og båden er opgraderet med rat, sæde og diverse andre uundværlige accessories..

Fuld gas ud over fjorden!

Den er blevet testet af svoger en del gange og i søndags var der tid i planen til en fed tur på Roskilde Fjord. Lækkert vejr, svoger fangede en havørred på 1,5 kg og ellers fik vi en del hornfisk (men de fleste var undermålere..så de røg ud igen) Igår stak vi af et par timer igen og hev igen en del hornfisk ind. De skal dog nok lige have lidt tid endnu inden de er pandeklar… Men super eftermiddag/aften. Der er smukt på vandet !

Ro helt ind i sjælen …

 

Dette indlæg blev udgivet i Fiskeri, Jagt, Nydning, Udstyr og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *