Sommer….

Bukkejagten er overstået, dog uden buk 🙂 Lidt ærgeligt, jeg havde sat næsen op efter at nedlægge en flot buk. Jeg tror der skal arbejdes lidt med teknikken, jeg er ret overbevist om det er mig der ikke er dygtig nok, bukkene er der helt sikkert. De mange morgener har dog givet et utal af gode oplevelser, nedenstående billede er fra en af de sidste morgenpürsch. Bilen midt i billedet er en udbanket Landknuser der bruges til transport internt på gården 🙂

Smukt med smukt på…

Tiden går med at holde sommer, træne hund og planlægge hvad der videre skal ske efter ferien. Med hensyn til hundetræning har jeg meldt mig til hold hos Rolf Andersen (http://bricksite.com/rolfandersen/velkommen) med start i slut august, så pt. forsøger jeg at få Halo lidt up-to-date på træningen. Heldigvis sidder de fleste ting godt fast og er vedligeholdt siden sidst, så der er tale om genopfriskning.

Der bliver også tid til lidt besøg på skydebanen. På Karlebo Sogns Jagtforenings skydebane  er der aftenskydning hver tirsdag fra klokken 17.00 hele august måned. Det er lidt cool og meget hyggeligt.

Aftensteming på skydebanen….

Og så venter der en del opgaver på jagten, blandt andet omkring oprensning af alger i en lille sø og mere græsslåning..

OG der er også lige et lille projekt med en båd og noget havjagt til efteråret…

Mere om de senere..og GOD SOMMER !!

Dette indlæg blev udgivet i Hundetræning, Jagt, Rolf Andersen, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *