Åbent hus samt et ukendt familiemedlem.

Weekenden blev blandt andet brugt som hjælper da alle foreningerne i Langstrup Mose holdt oplevelsesdag i mosen. Jeg var naturligvis med under KSJ (http://karlebosognsjagtforening.dk/) og vi startede med fælles morgenmad klokken 8.00. Dagen gik primært med at stå som p-vagt/levende reklamesøjle og dele program ud til gæsterne.

Flåning af rådyr var en del af programmet..

Rundt om i mosen var der mulighed for at prøve flugtskydning, bue&pil, luftgevær samt for at se rådyrflåning, hundearbejde samt fjernstyrede fly. På trods af de truende skyer der hele dagen blev blæst hen over mosen var der en del gæster.  Og jeg nåede også lige en tur rundt selv. Hyggelig dag og meget sjovt at møde nogle af de andre fra foreningen.

Da det var ved at være overstået og vi samledes ved klubhuset (hedder det det? Måske istedet hytten….eller jagthytten) kom jeg til at tale med et par der havde en flot labrador med. Ved nærmere samtale viste det sig at Sally (som hunden hedder) faktisk er søster til Halo. Samme far og mor. Rigtige connoisseurs vil kunne se forskel på de to hunde, men jeg synes nu de ligner hinanden meget godt. Især når man tager i betragtning at Halo er 3 år gammel og Sally er 1 år.

Halo

Øverst ses Halo og nedenunder er det Sally. Så kan man selv sammenligne.

Lillesøster Sally

En hyggelig dag, var dog noget træt da jeg kom hjem til fruen.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Nydning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *