Det er jo bare en and…….

Tiden løber…Det er svært at nå det hele når der er mange jern i ilden. Jeg går rundt med en anelse dårlig samvittighed i baghovedet fordi der snart er gået en uge siden jeg sidst har været ude med riflen og se “om der skulle være noget”

Når dog heldigvis lidt ture med hundene. De sidste par dages varme har sat vandapporteringstræning i høj kurs, men har også gjort at intensiteten i den øvrige træning er sat noget ned.

VUF!

Lånte over forrige weekend en Canon 1000D for at se om der var basis for at investere i et digitalt spejlrefleks. Målet skulle være bedre billeder og bedre zoom-funktion. Ovenfor ses resultatet af en meget nysgerrig Zippo kombineret med bemeldte kamera, og nedenfor ses et lidt mere dynamisk billede hvor Zippo synes Halo skal “flæskes” da Halo kom først frem til tennisbolden. Super kamera og vældigt nemt at tage spændende billeder. Er nu igang med at finde et ordentligt nyt kamera selv.

Haps....

Nå, men det har ikke bare været afslapning og driverliv :-). På det nye revir er der en rimelig stor sø. Den er noget groet til, men der skal ryddes godt omkring og åbnes op. Vi håber at kunne få et fornuftigt andehul ud af det. I slutningen af april blev der brugt en aften på at lave et par andehuse efter denne opskrift = http://www.strandoghavjagt.dk/gamle_artikler/andehus.pdf

Andehus vers. 1.0

Det gik fint med at få dem bygget, nemt at gå til og samle. Vi sluttede af med en gang sort maling. Den næste uge mødtes vi for at udføre et vovet gds-projekt. Andehusene skulle sejles ud på søen og monteres på pæle så eventuelle æg-læggere kunne få lov at være i fred. En gammel optimistjolle blev anvendt til formålet, og efter et par nær-dødsoplevelser og lidt våde buksebage var det lykkedes at placere husene pænt, et lille stykke over vandspejlet.

Jack Sparrow og Will Turner på vej ud på ukendt farvand.......

Andehusene blev sat op selv om vi har været noget i tvivl om det var for sent. Men det kan jo ikke skade. Næste projekt er en foderplatform der kan flyde og som skal placeres midt i søen. Der skal også lægges lidt grus ud (kråsegrus = http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=6324.0 ) og så skal græsset skæres ned et par steder så der er lidt dasepladser til ænderne hvor mikkel ikke kan snige sig ind på dem…

Men det er jo det med tiden 🙂

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Udstyr og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *