Igang igen ! Skydegodt.

Tiden tillod en tur på skydebanen og et hurtig opslag på nettet ( http://www.hhkriffel.dk/ ) afslørede at det var skydebanen på Sjælsø der var åben.

Jeg ankom til en næsten fyldt p-plads og gik spændt ned for at skrive mig ind. I lighed med tidligere koster det stadig 50 kroner for medlemmer. Så gik jeg ned til banerne, kun for at blive mødt af en venlig instruktør der oplyste om at jeg bare kunne gå til den første bane, der var færrest mennesker. Det viste sig at der kun var to foruden mig så jeg gik “i krig” med det samme.

Fra standpladsen

Jeg skød med Norma Jaktmatch som træningsammunition og som det ses på billedet i liggende skydestilling med fast anlæg. Dagens formål var at blive mere fortrolig med riflen, i særdeleshed aftrækket. De første to runder á fire skud var ikke noget at prale af. Men kyndig og god instruktion fra den tilstedeværende riffelinstruktør fik sporet mig ind.

Blødt aftræk med spidsen af fingeren, roligt åndedræt og så et trick med at holde under kolben med venstre hånd (Når riflen er skuldret til højre og højre hånd bruges til aftræk) Det tog lidt af usikkerheden og jeg begyndte at kunne koncentrere mig om aftrækket. Jeg skød et par serier til med god forbedring.

Næstsidste runde

Jeg syntes hurtigt jeg “gik kold” hvilket også afspejlede sig i skydningen. Stoppede derfor mens legen var god og trillede hjem igen. Men kan, endnu engang, kun varmt anbefale Sjælsø og HHK riffel. Og opfordre til at komme afsted….

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Riffelskydning, Udstyr og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *