Anbefaling

 

Udsigten fra standpladsen

Var for et par weekender siden på riffelskydebane. Ude på amager ligger KSC ( http://kubik.kk.dk/skyttecenter ) Jeg havde pakket riffel og træningsammunition og var draget afsted. Som det ses på nedenstående billede var det en dejlig dag. Det er et kæmpe sted derude, jeg var ude efter 100 meter banen til lidt indskydning og efterfølgende træning.

På billedet nedenfor ses indgangen. Det kan godt betale sig at køre videre frem og parkere på pladsen længere henne, så skal man ikke gå så langt.

Indkørsel, HUSK man kan fortsætte lige frem, så er der en p-plads til så man ikke skal slæbe grejet så langt.

Når man har parkeret kan man gå direkte hen på 100 meter banen og betale der og så gå i gang med at skyde. Der er god hjælp at hente fra instruktører og gode forhold under tag. Skiverne er permanente, dvs. der bliver markeret med kikkert. Et udemærket system der betyder at man når en hel del mere end på en traditionel skydebane.

Jeg var heldig den dag, der var kun to foruden mig. Så det var en super dag med god skydning og høj sol. Hvis ikke du allerede har været derude kan det anbefales !

 

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Riffelskydning og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *