Mens vi venter….

Weekenden bød ikke på de store udsving…Der blev istedet flyttet for bekendte og lavet lidt køkken derhjemme. Planen var egentligt en tur på Københavns Skyttecenter (http://www.sjf.dk/default.asp?id=200) hvor der jo skulle være åbent både lørdag og søndag. Riflens ( og mine ) evner skulle testes.

Desværre ville pligterne (og vejret) det anderledes. Havde eller været i Hedehusene og købe ammunition (http://www.vaabensmeden.dk/) Det ligger tæt på arbejdet så det var nærliggende lige at køre derned og kigge i frokostpausen. En hyggelig forretning der ikke er for overrendt. Temmeligt stort udvalg i tøj og støvler m.m. og ligeledes et godt udvalg i diverse våben.

Betjeningen var hurtig og venlig. Jeg blev vejledt godt og fik hvad jeg kom efter ( 50 stk 308W i plasticboks til træning( 459,00), en bedre skydestok samt et nyt halsbånd til Halo ) Havde jeg haft flere penge havde jeg købt flere ting 🙂 Så et eller andet sted er det jo heldigt at midlerne ikke er ubegrænsede 🙂

Snedækket kold skov.

Søndag blev der dog tid til lidt seriøs træning med Halo. Det er lid svært at komme “alene” ud af døren når Zippo står og kigger på en og vil med. Søndag var Zippo til træning med Annette. Halo og jeg gik derfor i skoven og fik lidt “alenetid”. Det blev til en rundgang i alt det vi havde lært, og til min store fornøjelse sad det hele fast som det skulle.  Eneste lille anke er disciplinen i “fri ved fod” det halter lidt. Næste projekt er at forsøge at få fat i lidt duer / krager og gå i gang med at træne på dem.

“Og hvad med jagtbilen”?  spørger du så. Tjaee..efter lang research på nettet og hos en masse forskellige leverandører havde jeg fundet en luftmassemåler til halv pris. Da den kom passede dem selvfølgelig ikke ..sgudaforpokkerogihelvededaosse… Så nu har jeg måttet bide i det sure æble og bestille en original fra Bosch…og den er dyr. Den kommer imorgen så jeg krydser fingre indtil da.

Våd og kold holder min stakkels bil og venter på dele !!

 

Dette indlæg blev udgivet i Apporttræning, Jagt, Udstyr og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *