Iskold sniger…

Valgte at bruge lørdag morgen på konsortiet i Sorø. DMI havde godt nok lovet dårligt vejr, med sne/slud og hård vind. Umiddelbart tegnede vejret godt, vindstille og overskyet.

Ved ankomst skrev jeg mig ind i jagtbogen, ladede riflen og tog mine fine pürschgummistøvler på. ( med ekstra tynd sål ) Planen var at snige mig lige så forsigtigt rundt i terrænet og se om ikke jeg kunne være heldig at spotte noget råvildt før det spottede mig.

Skydestigen fra forårets bukkejagt

Det var ikke alverdens råvildt jeg vik set. Jeg må tilstå jeg nok har meget at lære omkring pürsch, men øvelse gør mester og indlæringskurven er efter min mening høj hver gang jeg er ude. Det var nemt at liste rundt eftersom der er faldet så meget regn og slud på det seneste. Skovbunden er dejlig blød og gør at man ikke laver så meget larm.

Spor efter vildt var der nok af.

Desværre var der ikke så meget vind, hvilket gør at jeg larmede lidt. Tror det var derfor jeg ikke havde så meget held med mig. Bortset fra det var det en fin, omend noget råkold,  dag.

 

Søger ( og får ) iøvrigt en del inspiration på denne rigtigt gode side :http://www.raavildt.dk/ Han anbefaler godt nok ikke pürsch i de sidste jagtdage, men jeg har lidt svært ved at finde tålmodighed til at sidde stille i tårnet / stigen.

Sluttede ved 10 tiden da jeg havde madlavningsaftale. På vej til den kørte jeg nedenom tystryp-bavelse søerne. Selv i gråsludregnsjapvejr er Danmark et smukt sted. Bliver nok nødt til at besøge stedet igen til sommer

Udsigten over Tystrup-bavelse søerne

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Jagtkonsortie, Nydning, Riffelskydning og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *