Hygge…

Efter en længerevarende juleferie er hverdagen nu tilbage for fuld udblæsning. Heldigvis bliver den regelmæssigt afbrudt af det geniale koncept weekend…

Lørdag havde jeg egentligt tænkt mig at tage riflen med på konsortiet og pürsche efter råvildt. Da uret vækkede mig blæste det imidlertid stadig voldsomt. Så jeg vendte mig roligt om på den anden side og tog en time til 🙂 Da jeg fik øjne samlede jeg begge hunde og mit haglgevær og trillede afsted.

Jeg må tilstå at jeg, efter det noget magre udbytte på konsortiejagterne, ikke havde de store forventninger. Det skulle bare være en hyggelig formiddag med hundene. Og det blev det…

Solopgang over grantykningen

Jeg så en del råvildt, men de eneste fugle der kom i nærheden var ænderne der lå og skræppede nede i søen, som om de godt vidste at jagttiden på dem var forbi 🙂 Jeg benyttede dog lejligheden til at affyre et par skud, ikke mindst for at se hvordan den “lille” hund reagerede.

Zippo til venstre...

Ingen drama, den er nærmest et naturtalent. Så en mægtig hyggelig formiddag med høj sol og glade hunde i skoven. Men intet at skyde efter. Lagde dog mærke til at Halo holder sig lidt for tæt til mig når vi går gennem skoven. Zippo ( der ikke er trænet ) løber instinktivt fra side til side cirka 10-15 meter ude i terrænet og vil derved kunne skræmme eventuelle fugle op. Må prøve og se om ikke jeg kan “nulstille” Halo til det igen.

Pause med kaffe og mellemmad

Søndag formiddag fik jeg lejlighed til en træningstur ALENE med Halo. Vi kørte i skoven og lavede stort set hele programmet. Til min store glæde sidder det hele fast og Halo nød virkeligt at arbejde. Lektien fremefter hedder igen dirigering på afstand. Afstanden skal øges, og der skal trænes højre/venstre dirigering….

Danmarks bedste labrador..med sin yndlingstennisbold 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Jagt, Jagtkonsortie, Nydning og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *