Tryk på…På flere måder..

Lørdag bød på en trykjagt på konsortiet. Vi var 8 mand så der var god plads til alle. Skytterne bliver fordelt i tårne og stiger i skoven, hvorefter en eller to mand går stille og roligt gennem skoven og “trykker” vildtet frem mod skytterne.

Godmorgen sol i tårnet....

Det er meningen at vildtet istedet for at panikløbe gennem skoven, skal komme gående stille og roligt så der er tid til at skyde.

Det var en særdeles kold fornøjelse. Selv det lange undertøj og ekstra trøjer m.m. havde svært ved at holde kulden ude. Jeg kan varmt anbefale at have en ordentlig hue med, det gavner. Og så er gode handsker et must. Jeg bruger nogen fiskehandsker fra Ron Thompson, der kan pege og tommelfinger tages af.  De er ok, men altså ikke varme nok. Og så havde det været fint med noget ekstra på skuldrene, vinden afkølede ret meget.

Min udsigt udover Savage 110 308W med Jägermeister ( det hedder den 🙂 ) kikkert.

Jeg sad i det første tårn længe. Der var nu ikke noget vildt 🙁 så til sidst blev det lidt kedeligt. Op ad formiddagen skiftede vi pladser til andre stykker i skoven hvor vi endnu ikke havde været. Har gjaldt der det samme, ikke noget vildt at se. Vildtet er der, der er masser af spor og fald. Måske sidder jeg for uroligt, eller så vildtet kan se mig.. Så lidt kedelig og meget kold dag for mit vedkommende.

Der ER vildt i skoven..En af de andre var heldig.

Søndag skulle der laves mad til en flok hundefolk og drivere. Der havde tidligere været ønsker om gule ærter, så vi havde besluttet at springe ud i det og lave den helt store gang gule ærter !!!

Løg, porrer, gulerødder, selleri, pastinak...gode sager...

Vi startede fredag med at koge kød. Hos en rigtig god slagter havde vi hentet 4 kg sprængt flæsk, 4 kg sprængt nakkekam og 4 kg medisterpølse. Da kødet var kogt i 18 liter væde blev det taget op og grøntsagerne tilsat.

Sprængt nakkekam og flæsk

Herefter kogte grundsuppen en time. Det gav os tid til at lave 4 kg hjemmesyltede rødbeder. Efter en time blev blusset slukket og det hele sat til afkøling.

Søndag blev suppen kogt op og stod igen en time og simrede. Der blev tilsat kartofler i tern. Til slut kom vi 5 pakker Møllerens Gule Ærter i. Så var vi klar. Kødet blev serveret koldt, medisterpølsen håndvarm og de gule ærter rygende varme. Tilbehør var rugbrød, fedt, rødbeder og sennep. STOR succes…Det kan vist godt laves igen.

De store gryder i brug.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *