Nyt legetøj og nem mad…

Fredag blev der, mellem så meget andet, også tid til at hente mit nye legetøj.  Jeg har gået og kigget lidt efter et halvautomatisk haglgevær, og havde egentlig ikke nogen præferencer. Har blandt andet kigget lidt inde på Lauritz.com hvor jeg forelskede mig lidt i en F.N. Browning Auto-5. (  http://en.wikipedia.org/wiki/Browning_Auto-5 )

Dels syntes jeg den ser fin ud, dels syntes jeg det er übercool at have et våben med historie ( selv om mit eksempler kun er fra 1985 )

Glæder mig til at prøve den, og når der er to torsdage i en uge vil jeg måske prøve at skille den ad, rense den og måske gøre lidt ved skæftet.

Der blev også tid til lidt hyttemad og lidt skovmad til en flok sultne hundefolk og jægere. På grund af USA-ture og dødsfald m.m. havde vi aftalt at gå den nemme vej. Der blev lavet forloren skildpadde ( fra dåse ) med flute og æg, piftet op med fløde og sherry. Det blev faktisk pænt modtaget selv om man godt kan smage at det ikke er lavet fra grunden. Ved hyttemaden blev der serveret røde sild med hjemmerørt peberrodssalat. Jeg er spændt på at høre hvordan det faldt ud, vi var nødt til at køre inden de var færdige…

Svoger med peberrodssalaten.

Næste gang skal der laves mad til et hold ny-jægere i skoven, de skal forkæles med Bøg Stroganoff.

"ham selv" rører i gryderne.

Efter maden gik vi lige en lille tur ned til søen ved jagthytten. Det var fuldstændigt vindstille og næsten et zen-agtigt øjeblik at stå og kigge ud over søen..

Det ER et rigtigt billede...

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *