Vinderholdet….

Søndagens træning satte punktum for denne gang hos Rolf Andersen… Vi har arbejdet meget med dirigeringer og snævre søg. Desværre har jeg måttet melde fra et par gange, men syntes alligevel jeg har fået en del ud af det.

 

Dagens seance bød på fremadsendelser med distraktioner. Vi lagde ud med en forholdvis nem, cirka 100 meter i højt græs. Det var dog en form for veksel som hundene kunne følge… Det gik nogenlunde når først hundene var blevet varme…

Dernæst en fremadsendelse ud i terræn hvor der ikke var noget spor. Til gengæld var der distraktion  form af en hjælpetræner med en pistol og dummyer. Samtidig gik fremadsendelsen på tværs af det spor der tidligere var brugt til fremadsendelse 🙂

Klar til dirigering med distraktion

Lad os bare sige at det var noget der skal øves på. Det lykkedes dog delvist og jeg syntes dagen bød på mange succeer, og ikke mindst på lejlighed til at blive presset lidt ud over kanten. Det er tit ( og her udtaler jeg mig på egne vegne ) at man er tilbøjelig til kun at træne det der virker…

Der ventes spændt !

Efter den obligatoriske sodavandspause gik vi tilbage og gentog øvelserne, denne gang med væsentligt bedre resultat. Dog er det essentielt at ens hund stoler 100 % på en når man sender den ud. Hvis den tvivler “opfinder” den sin egen virkelighed og løber derhen hvor DEN mener apporten er…..

Slut for denne gang, nu er det igang med træning på rigtigt vildt, og en hel del jagter her i efteråret…

 

Det glade vinderhold

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *