Rise and shine…

En ny træningsrunde hos Rolf Andersen er startet. Vi var afsted 14/8-2011. Desværre kommer jeg til at misse et par seancer, dels på grund af ferie ( 🙂 ) dels på grund af apporteringsprøve 4/-9 ( YES !! )

Dagens seance startede med en dukkert..Forstået på den måde at alle lige skulle se at træerne jo ikke vokser ind i himlen ( jf. tidligere indlæg ) Vi havde op til kursusstart fået besked på at træne lange dirigeringer og øve stop og snævert søg.

Og vi startede med en dirigering på cirka 120 meter hen over terrænskifte og lidt vand….

Halo er klar...det var jeg ikke...

Jeg må imidlertid nok sande at på trods af en del dirigeringsøvelser fungerede tingene ikke rigtigt. Så det er vi i gang med at rette på på nu.

Vi træner dirigering på korte og lange afstande og snævert søg. I det snævre søg bruges et fløjtesignal der indikerer at hunden skal søge på et område på 2-3 m2. men den søger kan man lige se sit snit til at lempe en tennisbold ned i søgefeltet mens hunden kigger den anden vej… Så ligger der noget, til Halos store overraskelse…Den øvelse sidder efterhånden fast.

Klar til fremadsendelse og snævert søg ( ikke Halo )

Dog må jeg sande at der skal trænes intensivt med dirigering. Jeg synes vi kommer nærmere og nærmere et pænt lige fremløb, men det kræver øvelse….

Slutteligt arbejder vi også med dirigering til siden. Igår lykkedes det at sætte hunden af, uset lægge en dummy på hver side af en sti, kalde hunden frem og ved hjælp af fløjtesignal og vinken med armen, dirigere hunden til højre…Det skal nok lykkedes !

Sidste instrukser fra "generalen"

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *