Og tiden den går som tiden vil……

Tiden løber… Jeg forsøger at løbe med og når da også en hel del. Men når ikke så mange indlæg på bloggen. Her kommer dog et idet manglende indlæg ikke er et udtryk for at der ikke sker noget.

Halo er meldt til RJK´s apporteringsprøve i Sorø 24/7-2011. Så der trænes på livet løs med henblik på det. “Vores” træning går godt, jeg fik en del med mig fra lektionerne hso Rolf Andersen som jeg bruger i den daglige træning. Hvis øvelsen mislykkes går jeg længere tilbage i øvelsen, det vil sige jeg går tilbage til det punkt hvor det sidst lykkedes og arbejder frem derfra. Det er en god måde at få det til at spille på.

Vi har trænet vandapportering, markering, dirigering og søg. Træningen er varieret lidt og jeg har kun trænet hver anden dag. Der er fremgang i ovenstående og jeg synes efterhånden jeg har verdens bedste hund.

For at træne det frie søg, og undgå at hunden skifter emne når den først har samlet en apport op i søget, har jeg indkøbt lidt nyt legetøj : En dummy med fasanfjer og en med kaninskind. Jeg har haft lidt svært ved at finde vildt til at træne med så disse ting må gøre det ud for “the real deal”

Halo med sit nye "legetøj"

I går lagde jeg tre dummyer ud, fasan, kanin og en almindelig. Planen var at lære Halo at tage den der falder først for, og ikke slippe og skifte på vej retur. Halo løb ud og hentede kaninen og på vej tilbage fladt hun nærmest over fasandummyen. Det lykkedes mig at bremse hende fra at slippe kaninen og istedet få hende til at fortsætte tilbage med det “førstfunde” Det betragter jeg som en succes og håber det har lagret sig på hundens “harddisk”.. Vi får se…

Mens tiden er gået er der kommet et nyt medlem af flokken. Min bedre halvdel har fået ny hund, således at der nu er tre dyr i husstanden. Så må jeg præsentere ….. ZIPPOOOOOOO !! en lækker lille labradorhvalp fra Kennel Holten ( http://www.kennel-holten.dk/ )

En "morgenskuler" fra Zippo..Der er også vådt nede i den højde om morgenen...

Ankomsten af en lille ny har ikke den store indvirkning på Halo´s træning, men der er kommet lidt mere liv i dagligdagen og Halo er begyndt at ville lege lidt med “den lille”.  Og den lille lærer både noder og unoder af de to store….

Til slut ryger der lige dette link på =

http://www.youtube.com/watch?v=w4l1WW9FIVs

Den har rumsteret i hovedet på mig siden jeg så udsendelsesrækken “Sømanden & juristen” , et smukt program om livet og døden … Og en god sang…

http://www.dr.dk/DR1/Dokumentar/2011/Soemanden__Juristen_-_historier_fra_et_hospice/20110415130928.htm#/10324

Dette indlæg blev udgivet i Apporttræning, Hundetræning, Rolf Andersen og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *