Premiere

Mandag morgen væltede jeg søvndrukken ud af sengen klokken 03.00, bryggede en kande kaffe og satte mig i bilen for at køre ned til Sorø.

Jeg ankom kl. 04.30 og efter at have sagt godmorgen til de andre fordelte vi os i skoven på vores respektive poster. Jeg sneg mig ud til min stige og kravlede op…. Og så var det ellers bare at vente…og vente… og vente….. Gaaaaaaaaaaaaaaabbbb… Det var noget kedeligt, der skete intet..

Set i bakspejlet tror jeg jeg har sat stigen for åbent, og har siddet og viftet for meget i den. Jeg tror jeg har været synlig på lang afstand…så skulle der have været nogle bukke er de gået i en stor bue omkring den halvfede blege jæger 4 meter over jorden

Halvdårligt mobilbillede fra stigen.. Ingen bukke….

Nå, efter et godt stykke tid var jeg noget forfrossen ( note til næste morgenjagt = lange underhylere !! ) og besluttede mig for at kravle ned og tage en kop kaffe og en mad. Jeg afladede mit våben, kravlede ned og vendte mig for at gå over til en nærliggende stamme hvor jeg kunne side.. Og idet jeg vender mig kommer der en temmelig stor buk gående til højre for stigen, stille og roligt imod mig !!

Jeg tror den har stået og ventet på at “klovnen” fik afladt før den kom frem. Den nåede ind på cirka 30 meter før den fik øje på mig, og jeg nåede at se at det var en “enhjørning” med kun en opsats. Så så den mig, stod stille i 15 sekunder og luntede så stille væk. Så det kan lade sig gøre.

Efter en kop kaffe forsøgte jeg at pürsche lidt rundt for at komme over på den anden side af mit område, men det gik ikke supergodt. Så jeg besluttede at køre hjem over og gik ned til hytten hvor jeg mødte to af de andre. Den ene havde skudt en meget mager seks-ender cirka kvart over fem og var derefter gået tilbage til hytten. Den anden havde frosset så meget at han var gået tilbage for lige at få varmen.

Alt i alt en lærerig dag set fra min side. Næste gang tager jeg mere tøj på og er mere stille … Og så skal jeg huske vindretning m.m.  Eftersom der kun må skydes en buk pr. mand på jagten har jeg ikke voldsomt travlt med at komme afsted igen ( og det er fint, for der er rigeligt andet der også skal passes ) ( blandt andet Halo ) men jeg satser på en aftenjagt en gang i næste uge.

Og så skal jeg da lige huske at linke til denne her med “shubberne” … Jeg har gået og kampnynnet den siden jeg skrev det sidste indlæg God fornøjelse =

http://www.youtube.com/watch?v=sihzOScOCG4

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *