Arbejdsdag i konsortiet….

Lørdag 26/3 var der kaldt til fælles arbejdsdag i jagtkonsortiet.

Jagthytten skulle gøres klar og der var en hel del praktiske opgaver ude i skoven. Jeg var tidligt oppe da vi skulle mødes til fælles morgenmad klokken 8. Vi var ni mand der efter morgenmad blev fordelt på lidt forskellige arbejdshold.

Vores hold skulle stille nogle nye stiger op. En af de andre nye konsortiemedlemmer havde et skydetårn og en stige med fra den tidligere jagt han havde været med i. Det meste af formiddagen gik med opstilling af tårne og flytning af stiger.

 Efter en hurtig frokost kørte vi igen i skoven. Der er ikke blevet drevet så megen skovdrift på området. En del nyplantninger, der i sin tid var blevet sat bag trådhegn, har derfor fået lov at gro vildt. Trådhegnene er dog ikke blevet taget ned, hvilket betyder at der er en masse indhegnede områder hvor der ikke længere er behov for trådhegnet.  Resten af dagen gik derfor med at nedtage trådhegn, rulle det sammen og slæbe det op til skovvejene. det var både varmt og tungt Mange steder var træerne vokset ind i hegnet.

Arbejdet gav dog mening idet vi faldt et stykke faldvildt ( på jægersk = vildt der er “selvdødt” ) der havde siddet fast i trådhegnet. Det er jo et ærgeligt endeligt at få, derfor er det godt at få fjernet så meget hegn som muligt. Desuden må det jo også betyde lidt for bevægelighedensåvel for vildtet som for jægere og hunde

Dette indlæg blev udgivet i Jagt. Skydestige, Jagtkonsortie og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *