Jagt & Skovbrugsmuseet, Hørsholm

Fredag havde jeg en fridag. En af de mange ting der var blevet sat på to-do listen var et besøg på Jagt og Skovbrugsmuseet i Hørsholm.

Ud fra museets hjemmeside ( http://www.jagtskov.dk/ ) lød det som et spændende sted med gang i den. Indgangen koster 50 kroner og for det får man adgang til tre haller med udstillinger.

 

Udstillingen om skovbrug gennem tiden var egentlig ok. Det er en rimelig aktiv udstilling med en masse store maskiner Til gengæld havde de ikke rigtigt fået opdateret jagtudstillingen siden 1953…:-( Den var jævnt kedelig, en masse montrer med støvede ting og sager, uden nogen egentlig sammenhæng.) Jeg gik hurtigt gennem udstillingen, de fleste ting var ikke noget der fangede ens interesse.

Som museum er det nok lidt svært at hamle op med internettet m.m. men det burde kunne gøres bedre. Jeg blev ikke, som jeg ellers havde håbet, klogere på jagt og jagthistorie i DK. Der var dog en større omrokering og opbygning af jagtudstillingen igang, så der er nok håb forude..

Dette indlæg blev udgivet i Jagt og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *