Godt grej

En af de mange fornøjelser der er ved at træne hund og gå på jagt, er det at kunne købe “ting”. Jeg har aldrig været, og kommer nok heller ikke, i besiddelse af et veludviklet shopping-gen. Tværtimod har jeg, og her ved jeg at jeg har “lidelses-fæller” aldrig fundet den store glæde ved at stå i et overophedet prøverum og kampsvede mens jeg forsøger at trække maven så meget ind så jeg kan lukke de alt for små bukser som den, iøvrigt flinke, ekspedient har fundet…Æv…   Me not like.. Heldigvis har jeg en sød og forstående kæreste der til overflod kan shoppe igennem og gerne gider forsyne mig med tøj …

Men når det kommer til grej, tøj og gadgets til jagt og hundetræning er historien en helt anden. Jeg får en sær form for lykkefølelse når jeg har købt et eller andet spændende der kan bruges til en af delene. Med et slag kan jeg pludselig sætte mig ind i hvad der gør at folk syntes det er spas at gå i tøjbutikker.

Så jeg har brugt en del tid på at sidde og kigge på nettet efter tøj og grej. Samtidig er hver forretning med outdoor-tøj og jagtgrej på min vej, troligt blevet besøgt. Heldigvis har jeg stadig min sunde fornuft i behold, ellers tror jeg at kontoen havde været i betydeligt underskud, for sikke en masse fede ting der kan fås “derude”

Man skal jo passe på med at komme med anbefalinger, medmindre man er helt sikker på det produkt man er fortaler for. Så jeg kan jo kun nøjes med at skrive lidt om hvad jeg har købt, og hvordan jeg syntes det fungerer. 

Jeg var nået frem til at jeg som minimum var nødt til at investere i et ordentligt par bukser, en god jakke og et par støvler. Jeg endte med at vælge et sæt fra Pinewood ( http://www.pinewood.dk/v2/sites/produkter.asp?sitemod=emne&myActive=33&id=153 ) udfra to betragtninger, nemlig at det levede op til de kriterier jeg havde ( vind- og vandtæt, åndbart, forstærkninger på knæ og bag så man kan sidde ned uden at blive gennemblødt ) og så det faktum at jeg kunne forhandle mig frem til en solid rabat på sættet.

Støvlerne var jeg i tvivl om. Der er 200 millioner anbefalinger på nettet. Var dog nået frem til at eftersom det kun er en hobby ville jeg maks bruge 1000 kr på et par gode “all-round” støvler.  I samme forretning var der udsalg på Lacrosse støvler så der røg et par Broadside GTX 8″ med i kurven.  Så havde jeg handlet for 2400,00 egentlig lidt mere end jeg havde regnet med.

Jeg har været fuldt ud tilfreds med købet, på det par jagter jeg har nået at være med til har tøjet været perfekt ! Ligeledes er det superanvendeligt til hundetræning.  Jeg har dog måtte supplere lidt op, et ekstra par Pinewood bukser ( de andre er lidt varme ) samt Tretorn Sarek gummistøvle…Gummistøvlen har jeg dig lidt fortrudt, den er ikke så dyr så det går men gummistøvler er lidt kolde i sne, et par som disse ville nok have været bedre : http://www.muckbootcompany.com/men/outdoor-sporting/Pages/ArcticPro.aspx der er noget neopren-hejs i så dine tæer ikke liger rosiner efter en lang dag i “vildmarken”

Nå, men de må på ønskelisten til næste gang, sammen med alt det andet ( ikke-nødvendige ) som jeg bare bliver nødt til at have….

Dette indlæg blev udgivet i Udstyr og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *